Sari la conținutul principal

Top 3 modele de rochii potrivite de Crăciun

Cea mai festivă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, iar pregătirile pentru aceasta sunt în toi! Este perioada în care suntem mult mai atenți la detalii, dorindu-ne ca totul să fie perfect. Momente de neuitat, cadouri mult dorite și un sentiment specific: e Crăciunul!

Pentru cele care doresc să marcheze deosebita zi de Crăciun purtând o creație autentică, cu un design unic, alegerea este simplă: MATHILDE! Astfel, în noua colecție specială, în ediție limitată, se remarcă articole vestimentare festive, în nuanțe calde, vibrante, care exprimă fie bucurie, fie eleganță și feminitate. Este special creată pentru persoanele cu un simț estetic dezvoltat, atenți la detalii, care vor să fie în pas cu moda și care doresc să fie nonconformiste, alegând creații cu un design inedit.

Rochia CAROLINA

Cu un design asimetric, disponibilă în 3 nuanțe, rochia CAROLINA este potrivită pentru acest sezon! Fiind confortabilă, cu un model ingenios, aceasta transmite feminitate! Rochia este confecționată din jerseu confortabil, cu mici insertii de fâș, alături de broderia florală de la baza fustei, care este realizată manual.

Rochia QUEENIE R

Îmbinarea de materiale, un element definitoriu pentru trendurile actuale! Rochia QUEENIE R este confecționată prin îmbinarea a două tipuri de material: fâș matlasat fuchsia și jerseu. Modelul prezintă o croială lejeră, oversized, ce oferă un plus de confort pentru mișcare. Este prezentă clasica broderie florală, realizata manual pe zona pieptului, alături de buzunarele laterale. O recomandăm împreuna cu o pereche de bocanci sau sneakers.

Rochia RYANE

Pentru cele care își doresc un look plin de eleganță, rafinament, potrivit pentru un eveniment pe măsură, recomandăm rochia RYANE. Cu un aspect festiv, putem spune că este definiția Crăciunului în materie vestimentară!  Este confecționată din material bileastic verde, are o croială feminină, cu talia marcată, iar mânecile asimetrice, ușor evazate, alături de un decolteu decupat. Detaliul cel mai de efect îl reprezintă volanul din organza cameleonică, ce orneaza decolteul, alături de mâneci și talie. De Crăciun optează pentru o apariție demnă de aprecierile tuturor!

Vă invităm să descoperiți toate articolele inedite din noua colecție specială, în ediție limitată: https://www.mathilde.ro/categorie-produs/special-limited-edition-2/

Articole similare

Noutăți Mathilde în colecția Special Limited Edition

Sărbătorile au trecut, la fel și concediul, iar activitățile pe care le întreprinzi zilnic par...

Creațiile Mathilde Winter`19, acum cu un discount de până la -50%

Fashionistele iubesc luna Ianuarie, întrucât se bucură de cele mai tentante promoții, achiziționându-și articolele vestimentare...

3 articole vestimentare esențiale pentru sezonul rece

Sezonul rece – o provocare pentru stilul tău? Una dintre dilemele cotidiene din lumea modei...

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *