Sari la conținutul principal

Noutăți Mathilde în colecția Special Limited Edition

Sărbătorile au trecut, la fel și concediul, iar activitățile pe care le întreprinzi zilnic par să se mărească în volum. Un motiv de bucurie? Da, noutățile Mathilde din colecția Special Limited Edition! Asta pentru că orice fashionistă poate să confirme: atunci când porți ceva nou, ce îți place, automat ai o stare de spirit mult mai pozitivă! Și ai auzit că articolele vestimentare în culori vibrante îți dau o stare de bine?

Colecția Special Limited Edition este vedeta acestui sezon, prezentând o serie de articole vestimentare festive, elegante și feminine, perfecte atât pentru evenimentele cu deosebită importanță din viața ta, dar și pentru o ieșire casual, când îți dorești să te simți specială! Colecția prezintă rochii de efect, în diverse nuanțe, cu un design inedit și cu îmbinări ingenioase de materiale. Totodată, regăsești bluze cu imprimeuri elegante, fuste chic și jachete moderne. Descoperă întreaga colecție aici: https://www.mathilde.ro/categorie-produs/special-limited-edition-2/

Printre noutățile apărute, best-sellers sunt rochiile midi, ce stârnesc admirație oricărei pasionate de modă:

Fie că optezi pentru o ținută smart casual, fie că te pregăteși pentru o petrecere alături de prieteni, nu trebuie să-ți lipsească din garderobă bluzele tip cămașă:

Și bineînțeles, ținuta nu ar fi completă fără o fustă chic:

Mathilde înseamnă creații autentice, realizate din pasiune pentru tradiționalul românesc. Semnătura brandului o reprezintă broderiile florale, realizate manual, nelipsite de pe orice articol vestimentar realizat de brand. Mathilde creează pasiunea pentru frumos, propunând articole vestimentare inedite, cu un design unic și modele care mereu sunt remarcate și apreciate de cele iubitoare ale modei. Fiecare colecție prezintă un număr limitat de articole vestimentare, având piese unice, într-un număr limitat, ce devin instant best-sellers. Fiecare persoană care intră în contact cu articolele vestimentare realizate de brand devine atrasă de calitatea acestora și de stilul lor inedit, atașându-se instant de Mathilde. Creează-ți propriul stil natural, purtând ceea ce te definește!

Articole similare

3 articole vestimentare esențiale pentru sezonul rece

Sezonul rece – o provocare pentru stilul tău? Una dintre dilemele cotidiene din lumea modei...

Creațiile Mathilde Winter`19, acum cu un discount de până la -50%

Fashionistele iubesc luna Ianuarie, întrucât se bucură de cele mai tentante promoții, achiziționându-și articolele vestimentare...

Little Black Dress – Rochia Clasică ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

În ciuda noilor tendințe Fashion propuse de designeri, observăm o întoarcere către articolele din sfera...

Un comentariu

  1. Foxi

    Rochiile sunt foarte frumoase, merg purtate cu stil la orice eveniment! Multumesc pentru recomandare, Like!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *