Sari la conținutul principal

Idei ținute de vară pentru vacanță, festivaluri, concerte și petreceri în aer liber

Vara este aici și știi ce înseamnă asta – este timpul să îmbrățișezi soarele, căldura și, bineînțeles, rochiile fabuloase de vară.

Așadar, dacă vrei să adaugi o notă de creativitate, eleganță și romantism garderobei tale, în următoarele vă prezentăm cele mai recente tendințe create de noi, dar și clasicele atemporale care nu se demodează niciodată. De la rochii casual la rochii maxi elegante, o comoară de inspirație pentru fiecare pasionat de modă.

Esența rochiilor pentru vacanță

Atunci când alegeți rochii pentru vacanță de vară, luați în considerare alegerea unor rochii confortabile, versatile și potrivite pentru vremea caldă. Optați pentru țesături ușoare, aerisite și colorate.

Dorim să te surprindem cu selecția noastră de rochii ce emană o frumusețe captivantă, în culori vibrante, țesături ușoare Rochia IRA și modelele aerisite Rochia ISRA. Esența modei de vară, strecurată într-o rochie fluidă, Rochia NOLA florală care te va transporta instantaneu într-o evadare romantică, de vis. Alegeți imprimeuri vibrante Rochia LORENE sau nuanțe pastelate Rochia VERITA pentru a reflecta atmosfera locației.
 

ROCHIA VERITA

ROCHIE IRA

ROCHIE LORENE ROCHIE NOLA

ROCHIE ISRA

 

O petrecere în aer liber, festivaluri sau concerte

Este momentul mult așteptat, când poți să-ți lași imaginația să zburde. Poți combina cizmele de cowboy sau bocancii, cu lațuri și bijuterii pentru corp, pălării oversized dar și top-uri îndrăznețe. Daca ai nevoie de o sursă de inspirație pentru o ținută unicat, am pregătit o lista cu piesele Mathilde potrivite pentru festival, petrecere în aer liber sau concert.

Rochia VALY, confecționată din țesatură de jerse și fâș este confortabilă, poate fi purtată atât la concert cât și la festival; iți oferă libertate de mișcare iar croiala cambrată iți scoate forma taliei în evidență.

When in doubt wear pink

Dacă ești nehotărâtă mergi pe roz. O rochie midi se încadrează între genunchi și gleznă, oferind un echilibru între casual și formal. Această lungime este ideală pentru un eveniment în timpul zilei și puteți găsi diferite stiluri pentru a se potrivi gusturilor dvs. Rochia VALY asimetrica roz, cambrată pe talie este o piesă deosebită lansată în colecția Mathilde primavară vară ’23. Iți oferă libertate de mișcare și are un sistem de închidere la spate cu fermoar.
 

 

Pentru un plus de eleganță, Rochia NAVY îți poate completa ținuta de festival. Această piesă are o structură lejeră, din țesătură de jerse și tul. Broderia florală realizată manual, element de inspirație tradițională, înnobilează outfitul.
 

 
Nu poți da greș cu Rochia LOVIN din țesătură de blug cu croi cambrat și lungime scurtă; această piesă îți poate oferi mai multă libertate în alegerea accesoriilor.




 
Atunci când iți alegi ținuta, ia în considerare vremea, tema petrecerii ( dacă există ) și specificul locației. Nu uita să te accesorizezi cu pantofi comozi, ochelari de soare și o pălărie de soare, dacă este necesar. Prioritizează întotdeauna confortul astfel încât să te poți bucura din plin de petrecerea zilei.

Pentru evenimentele în aer liber, alege doar piese vestimentare în care te simți confortabil și care îți completează stilul. Pentru că fiecare zi de vară aduce bucurie și optimism, atelierul de creație Mathilde a pregătit o mini-colecție de vară care să te inspire și mai mult.

Mathilde – Stilul tău natural!


Articole similare

3 articole vestimentare esențiale pentru sezonul rece

Sezonul rece – o provocare pentru stilul tău? Una dintre dilemele cotidiene din lumea modei...

Little Black Dress – Rochia Clasică ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

În ciuda noilor tendințe Fashion propuse de designeri, observăm o întoarcere către articolele din sfera...

Jachete de iarnă – 3 modele deosebite

În acest sezon, chiar dacă vremea nu este tocmai prietenoasă, ne dorim să purtăm o...

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *